Goedkoop hotel voor een stedentrip Leiden

Leiden 71150401 123rf

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Leiden? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Leiden, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel leiden

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer leiden komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
6°C 4mm
13m/s 83% 100%
27 februari
6°C / 5°C
zeer lichte bewolking
28 februari
7°C / 6°C
bewolkt
29 februari
9°C / 5°C
lichte regen
1 maart
7°C / 4°C
matige regen
2 maart
10°C / 3°C
lichte regen
3 maart
8°C / 4°C
bewolkt
4 maart
9°C / 7°C
lichte regen
5 maart
7°C / 6°C
lichte regen
6 maart
10°C / 7°C
lichte regen
7 maart
9°C / 7°C
lichte regen
8 maart
8°C / 5°C
matige regen
9 maart
8°C / 6°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Leiden

Kunst en cultuur zijn overal in het straatbeeld van de historische stad Leiden te zien. De universiteitsstad heeft een gezellig centrum met veel bezienswaardigheden. Er is veel te doen in de stad. Er zijn diverse musea, theaters en uitgaansgelegenheden in de stad. Ook worden er jaarlijkse diverse evenementen georganiseerd. Er kan goed gewinkeld worden in de binnenstad. Hier zijn wekelijks gezellige markten. Zomers kunt u tijdens het winkelen en ’s avonds genieten op heerlijke terrasjes. Vanuit Leiden bent u tevens snel op het strand van Katwijk aan Zee.

Bezienswaardigheden in Leiden

  • Naturalis Hortus
  • Botanicus
  • Burcht van Leiden
  • Stedelijk Museum
  • Corpus

Uitgaan in Leiden

Duik in het gezellige historische centrum en bezoek de historische gebouwen en de musea. Ontdek de charmes van deze stad. Ga hier gezellig winkelen. Dit kan ook buiten het centrum in het grote moderne winkelcentrum aan de Luifelbaan aan de rand van de stad. In de stad kunt u 's avonds prima uitgaan in de vele restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Overdag attracties als Naturalis, Hortus Botanicus of Corpus bezoeken. Het strand van Katwijk aan Zee of attractiepark Duinrell bij Wassenaar of het Avifauna in Alphen aan den Rijn zijn met het openbaar vervoer in een uur vanuit het centrum van Leiden te bereiken.

Openbaar vervoer en parkeren in Leiden

Snelwegen A4 en A44 vanaf Schiphol naar Den Haag, omsluiten Leiden. Vanuit Amsterdam en Den Haag bent u ook snel met de trein in Leiden. In het centrum van de stad zijn diverse Parkeergarages, ook bij het winkelcentrum Luifelbaan is voldoende parkeerruimte. Buiten de stad aan de A44, bij Afrit 8, bevindt zich een Transferium Parkeerplaats, vanwaar u met het OV naar het centrum kunt. Parkeren langs de straat kan tegen een uurtarief