Goedkoop hotel voor een stedentrip Makkum

Makkum ijsselmeer 117013 pixabay

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Makkum? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Makkum, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel makkum

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer makkum komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
5°C 0mm
9m/s 81% 100%
27 februari
6°C / 3°C
zeer lichte bewolking
28 februari
7°C / 5°C
lichte regen
29 februari
8°C / 3°C
bewolkt
1 maart
7°C / 4°C
lichte regen
2 maart
11°C / 3°C
lichte regen
3 maart
8°C / 2°C
half bewolkt
4 maart
8°C / 5°C
lichte regen
5 maart
7°C / 5°C
lichte regen
6 maart
10°C / 5°C
lichte regen
7 maart
8°C / 5°C
lichte regen
8 maart
9°C / 5°C
lichte regen
9 maart
9°C / 6°C
bewolkt

Een weekendje weg naar Makkum

Direct aan het IJsselmeer ligt het kleine Friese badplaatsje Makkum, vlak bij de afsluitdijk. Dankzij de toegang tot het IJsselmeer en de Waddenzee is het een populaire bestemming bij watersporters. Bovendien heeft het dorp een mooi breed strand van bijna een kilometer lang, waar je heerlijk kunt zonnebaden. Er is hier dan ook een overvloed aan vakantiewoningen te huur. Het oorspronkelijke terpdorp heeft een historische kern, met diverse monumentale koopmanshuizen. 

Bezienswaardigheden in Makkum

  • IJsselmeer / strand
  • Historische centrum
  • Kazematten museum Kornwerderzand
  • Museumdorp Allingawier
  • Cornwerdermolen

Uitgaan in Makkum

In het oude centrum van het dorp vind je diverse gezellige restaurants en cafés. Ook aan het strand vind je enkele eetgelegenheden. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats in Makkum, waaronder De Slag om Makkum, een roeiwedstrijd voor sloepen, ook vinden de Visserijdagen hier periodiek plaats en is er jaarlijks een muziekfestival. . 

Openbaar vervoer en parkeren in Makkum

Vanaf de snelweg A7 is Makkum gemakkelijk bereikbaar, via afrit 16. Er is één openbare parkeerplaats in het oude centrum van Makkum. Verblijf je in een vakantiehuis, dan kun je op het vakantiepark parkeren. Ook bij het strandhotel zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Wil je met het openbaar vervoer naar Makkum, dan zijn er diverse busverbindingen.