Goedkoop hotel voor een stedentrip Zandvoort

Zandvoort 49916551 123rf

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Zandvoort? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Zandvoort, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel zandvoort

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer zandvoort komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
8°C 4mm
12m/s 78% 100%
21 april
10°C / 6°C
lichte regen
22 april
8°C / 5°C
lichte regen
23 april
10°C / 4°C
onbewolkt
24 april
8°C / 6°C
lichte regen
25 april
9°C / 7°C
lichte regen
26 april
9°C / 6°C
matige regen
27 april
12°C / 7°C
lichte regen
28 april
15°C / 9°C
lichte regen
29 april
17°C / 11°C
half bewolkt
30 april
17°C / 11°C
lichte regen
1 mei
14°C / 10°C
matige regen
2 mei
13°C / 9°C
bewolkt

Een weekendje weg naar Zandvoort

Het vissersdorp Zandvoort is voornamelijk bekend van het circuit Zandvoort. Ook is het één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Zomers zijn hier veel toeristen te vinden op het strand, of bij één van de vele evenementen op het Circuit Zandvoort. In het dorp zijn een aantal leuke bezienswaardigheden en een knus klein winkelcentrum en uitgaanscentrum. Zandvoort aan Zee is een fraaie bestemming, wanneer u een aantal dagen aan de kust wilt doorbrengen. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand, maar ook de natuur van het Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Bezienswaardigheden in Zandvoort

  • Circuitpark Zandvoort
  • Strand
  • Nationaalpark ZuidKennemerland
  • Jutters Museum
  • Noordzee

Evenementen Uitgaan in Zandvoort

Zandvoort en het duingebied er omheen is heerlijk om een paar dagen te vertoeven. Bruin bakken op het strand, watersporten in de Noordzee, of wandelen of fietsen door het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Hier kunt u het prachtige duingebied ontdekken en bewonderen. Dit gebied strekt zich uit tussen Zandvoort, Haarlem en IJmuiden. Bij Santpoort is nog de Ruïne van Brederode te bewonderen. Op het Circuit Park Zandvoort worden regelmatig evenementen georganiseerd zoals oldtimershows en natuurlijk diverse autoraces. Op het strand staan talloze beachclubs. In het winkelcentrum nabij de kerk, treft u gezellige terrasjes.

Openbaar vervoer en parkeren in Zandvoort

Vanuit Haarlem bereikt u Zandvoort over de autoweg N200, of vanuit Hoofddorp over de N201. Het dorp is ook met de trein goed te bereiken. Wanneer er een evenement op het circuitpark is, of het druk is op het strand, doet u er verstandig aan met het openbaar vervoer naar Zandvoort te reizen. Langs de kustweg zijn 4 parkeerterreinen, in het centrum van Zandvoort is 1 parkeergarage. Betaald parkeren langs de straat is, alleen toegestaan in gebieden die niet voor vergunninghouders zijn.