Goedkoop hotel voor een stedentrip Drachten

Drachten 2340505 pixabay

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Drachten? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige  Drachten, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel drachten

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer drachten komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
23°C 0mm
3m/s 65% 100%
19 juli
25°C / 13°C
onbewolkt
20 juli
28°C / 16°C
lichte regen
21 juli
24°C / 17°C
matige regen
22 juli
21°C / 13°C
licht bewolkt
23 juli
20°C / 13°C
matige regen
24 juli
17°C / 11°C
licht bewolkt
25 juli
18°C / 10°C
lichte regen
26 juli
20°C / 11°C
lichte regen
27 juli
17°C / 10°C
lichte regen
28 juli
20°C / 10°C
lichte regen
29 juli
21°C / 11°C
bewolkt
30 juli
18°C / 13°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Drachten

Natuur liefhebbers zitten goed tijdens een weekeindje Drachten. In de omgeving vind je diverse natuurgebieden, zoals De Alde Feanen, Wijnjeterperschar en De Peinder Mieden. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. In het centrum van Drachten kun je ook uitstekend een dagje winkelen. Er zijn tevens diverse bezienswaardigheden zoals het Karmelklooster, Museum Dr8888 en het Carillon in het centrum, waar ook de hernieuwd aangelegde Drachtstervaart eindigt. 

Bezienswaardigheden in Drachten

  • De Alde Feanen
  • Karmelklooster
  • Schouwburg De Lawei
  • ‘t Smelnehûs
  • De Grote Kerk

Uitgaan in Drachten

In het centrum van Drachten bevinden zich een groot aantal restaurants, bars en discotheken voor een gezellige avond uit. Tevens is er een Schouwburg, Bioscoop en een poppodium. 

Openbaar vervoer en parkeren in Drachten

Ondanks dat er geen spoorlijn naar Drachten gaat, is de op een na grootste gemeenste van Friesland toch goed bereikbaar met de bus en de auto, vanuit alle windrichtingen. Autoweg N31 van Leeuwarden naar Emmen en de snelweg A7 lopen langs drachten. Er zijn twee busstations in Drachten. Voor de auto is voldoende parkeerruimte, dankzij bijna 20 parkeerpleinen en 2 parkeergarages.