Goedkoop hotel voor een stedentrip Leeuwarden

Leeuwarden 84407482 123rf

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Leeuwarden? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Leeuwarden, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel leeuwarden

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer leeuwarden komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
5°C 0mm
8m/s 79% 100%
27 februari
7°C / 2°C
zeer lichte bewolking
28 februari
8°C / 2°C
bewolkt
29 februari
9°C / 1°C
bewolkt
1 maart
8°C / 3°C
lichte regen
2 maart
12°C / 3°C
lichte regen
3 maart
9°C / 1°C
half bewolkt
4 maart
11°C / 4°C
lichte regen
5 maart
8°C / 5°C
lichte regen
6 maart
11°C / 4°C
lichte regen
7 maart
9°C / 4°C
lichte regen
8 maart
11°C / 4°C
lichte regen
9 maart
12°C / 5°C
bewolkt

Een weekendje weg naar Leeuwarden

De hoofdstad van Friesland heeft een verrassend leuk centrum, met historische gebouwen en een gezellig winkelcentrum en tal van leuke terrasjes en uitgaansgelegenheden. Het is een bruisende stad, waar van alles te doen is. Er zijn verschillende attracties en evenementen welke u gedurende het jaar kunt bezoeken. Vlak bij de oude kerktoren De Oldenhove vindt u het stadspark De Prinsentuin. In en om het park staan een aantal musea. In de stad zijn diverse culturele elementen te vinden. Leeuwarden is in 2018 culturele hoofdstad van Europa. Het is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg.

Bezienswaardigheden in Leeuwarden

  • Oldenhove
  • Historische Binnenstad
  • De Waag
  • Blokhuispoort
  • Observatiedek Achmeatoren

Uitgaan in Leeuwarden

Leeuwarden is een heerlijke stad om heerlijk doorheen te wandelen en even een dagje te winkelen een museum te pakken en even een terrasje te pakken. ’s Avonds kunt u hier heerlijk stappen in de vele uitgaansgelegenheden. Net buiten Leeuwarden vindt u de dierentuin Aqua Zoo. Met een Praam kunt u een tour maken over de grachten van Leeuwarden en een heel ander beeld van de stad krijgen. Aan de rand van de stad staat het WTC Expo center, waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. Ook is hier een vestiging van het Holland Casino.

Openbaar vervoer en parkeren in Leeuwarden

Aan de ringweg vindt u een P+R parkeerplein vanwaar u met het OV verder de stad in kunt. Bij het station net buiten het centrum is ook een P+R parkeerplein. In de stad zelf zijn 5 ruime parkeergarages. De parkeergelegenheden zijn via de P route gemakkelijk te vinden. Vanuit Zwolle bereikt u Leeuwarden gemakkelijk met de Intercity. Van en naar Groningen rijdt een stoptrein.