Goedkoop hotel voor een stedentrip Assen

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Assen? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Assen, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel assen

Vakantie weer assen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
18°C 0mm
6m/s 75% 100%
26 juni
21°C / 13°C
matige regen
27 juni
25°C / 14°C
lichte regen
28 juni
24°C / 16°C
lichte regen
29 juni
20°C / 13°C
bewolkt
30 juni
21°C / 12°C
onbewolkt
1 juli
24°C / 13°C
licht bewolkt
2 juli
26°C / 14°C
lichte regen
3 juli
26°C / 17°C
lichte regen
4 juli
24°C / 15°C
licht bewolkt
5 juli
28°C / 17°C
lichte regen
6 juli
29°C / 19°C
onbewolkt
7 juli
30°C / 18°C
onbewolkt

Een weekendje weg naar Assen

Het TT-circuit en de verschillende evenementen die daar gehouden worden, is waar de Drentse hoofdstad Assen het meest bekend om staat. Jaarlijks komen er veel bezoekers naar de TT van Assen en het TT festival en de andere evenementen op het circuit. Maar Assen heeft meer te bieden. Er zijn verschillende historische gebouwen te bewonderen, waaronder het Huis van Bewaring uit 1840. Verschillende delen van het Assen hebben een beschermd stadsgezicht. Naast de bezienswaardigheden zijn het stoottroepen museum en het Drents museum zijn zeer het bezoeken waard. Met 11 winkelcentra, waarvan enkele overdekt, kan men ook uitstekend winkelen in Assen.

Bezienswaardigheden

  • TT Circuit Assen
  • Huis van Bewaring
  • Drents Museum
  • Jozef Kerk
  • Overcingel

Uitgaan in Assen

In Assen is het niet alleen goed winkelen. Men kan hier ook uitstekend uitgaan. In het centrum bevinden zich allerlei leuke en gezellig uitgaansgelegenheden, waaronder veel restaurants, kroegen en cafe’s. De meeste uitgaansgelegenheden zijn gevestigd in en om het winkelcentrum, direct in het centrum van Assen, ten noorden van het Gouverneurspark. Jaarlijks zijn er diverse evenementen, waarvan een groot aantal op het TT Circuit.

Parkeren en openbaar vervoer in Assen

Assen is het gemakkelijkste te bereiken via de A28, vanuit de richtingen Zwolle en Groningen. Ook is het gemakkelijk via trein te bereiken, vanuit dezelfde richtingen. In Assen kunt u parkeren in 3 parkeergarages rondom het centrum. Er zijn twee parkeerplaatsen, één net buiten het centrum, de ander naast het station. Langs de straat parkeren kan ook, echter maximaal voor 2 tot 4 uur.