Goedkoop hotel voor een stedentrip Assen

Assen

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Assen? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Assen, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel assen

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer assen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
11°C 0mm
6m/s 68% 100%
3 maart
13°C / 6°C
bewolkt
4 maart
8°C / 6°C
bewolkt
5 maart
8°C / 5°C
lichte regen
6 maart
11°C / 2°C
zeer lichte bewolking
7 maart
11°C / 2°C
onbewolkt
8 maart
10°C / 2°C
zeer lichte bewolking
9 maart
8°C / 2°C
bewolkt
10 maart
6°C / 3°C
half bewolkt
11 maart
7°C / 1°C
bewolkt
12 maart
7°C / 0°C
bewolkt
13 maart
6°C / -1°C
bewolkt
14 maart
6°C / -1°C
onbewolkt

Een weekendje weg naar Assen

Het TT-circuit en de verschillende evenementen die daar gehouden worden, is waar de Drentse hoofdstad Assen het meest bekend om staat. Jaarlijks komen er veel bezoekers naar de TT van Assen en het TT festival en de andere evenementen op het circuit. Maar Assen heeft meer te bieden. Er zijn verschillende historische gebouwen te bewonderen, waaronder het Huis van Bewaring uit 1840. Verschillende delen van het Assen hebben een beschermd stadsgezicht. Naast de bezienswaardigheden zijn het stoottroepen museum en het Drents museum zijn zeer het bezoeken waard. Met 11 winkelcentra, waarvan enkele overdekt, kan men ook uitstekend winkelen in Assen.

Bezienswaardigheden

  • TT Circuit Assen
  • Huis van Bewaring
  • Drents Museum
  • Jozef Kerk
  • Overcingel

Uitgaan in Assen

In Assen is het niet alleen goed winkelen. Men kan hier ook uitstekend uitgaan. In het centrum bevinden zich allerlei leuke en gezellig uitgaansgelegenheden, waaronder veel restaurants, kroegen en cafe’s. De meeste uitgaansgelegenheden zijn gevestigd in en om het winkelcentrum, direct in het centrum van Assen, ten noorden van het Gouverneurspark. Jaarlijks zijn er diverse evenementen, waarvan een groot aantal op het TT Circuit.

Parkeren en openbaar vervoer in Assen

Assen is het gemakkelijkste te bereiken via de A28, vanuit de richtingen Zwolle en Groningen. Ook is het gemakkelijk via trein te bereiken, vanuit dezelfde richtingen. In Assen kunt u parkeren in 3 parkeergarages rondom het centrum. Er zijn twee parkeerplaatsen, één net buiten het centrum, de ander naast het station. Langs de straat parkeren kan ook, echter maximaal voor 2 tot 4 uur.