Goedkoop hotel voor een stedentrip Delft

Delft

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Delft? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Delft, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel delft

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer delft komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
15°C 0mm
5m/s 74% 64%
31 mei
16°C / 12°C
matige regen
1 juni
15°C / 13°C
lichte regen
2 juni
16°C / 12°C
licht bewolkt
3 juni
17°C / 13°C
bewolkt
4 juni
19°C / 12°C
bewolkt
5 juni
18°C / 14°C
half bewolkt
6 juni
23°C / 14°C
half bewolkt
7 juni
25°C / 16°C
lichte regen
8 juni
21°C / 15°C
matige regen
9 juni
22°C / 15°C
lichte regen
10 juni
23°C / 13°C
licht bewolkt
11 juni
24°C / 14°C
matige regen

Een weekendje weg naar Delft

De stad Delft kent tal van prachtige monumentale gebouwen, waaronder het Stadhuis aan de Markt en de Oostpoort. Museum De Prinsenhof is een bezienswaardigheid die niet mag missen. Dit is het verblijf van Willem van Oranje, waar hij werd vermoord. De voormalige woonplaats van Willem van Oranje is al jaren een industriestad. Met de Technische Universiteit en het onderzoekscentrum TNO mag Delft zich zeker een kennisstad noemen. In het sfeervolle historische centrum bevinden zich tal van bezienswaardigheden, winkels en eetgelegenheden. Delft is dan ook een gezellige stad om in te vertoeven.

Bezienswaardigheden in Delft

  • De Prinsenhof
  • Het stadhuis aan de Markt
  • Nieuwe Kerk
  • Het Vermeer Centrum Delft
  • Beestenmarkt

Uitgaan in Delft

Het historische centrum bevindt zich voornamelijk tussen het Station Prinsenhof en de gracht aan de Oostsingel. Terwijl u door de stad loopt, kunt u de vele historische gebouwen en monumenten bezichtigen. U komt ook langs talloze winkels en gezellige eetgelegenheden. Bij het plein aan De Markt vindt u het Stadhuis en de Nieuwe Kerk. Buiten het centrum vindt u de Botanische tuin van de TU Delft. Ten noorden van de stad ligt De grote plas, een park met een recreatiestrand. In de stad kunt u prima winkelen in het centrum. Buiten het centrum aan de snelweg A13 staat ook een IKEA.

Parkeren en openbaar vervoer in Delft

De snelwegen A4 en A13 flankeren Delft. Vlak langs het historische centrum loopt ook een spoorlijn. Aan de rand van het centrum vindt u 4 parkeergarages, elders in de stad zijn meerdere parkeergarages te vinden. Aan de straat parkeer is mogelijk, echter is het voordeliger een parkeergarage te bezoeken.