Goedkoop hotel voor een stedentrip Den Helder

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Den Helder? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Den Helder, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel den helder

Vakantie weer den helder komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
17°C 0mm
4m/s 76% 44%
3 juli
19°C / 15°C
lichte regen
4 juli
18°C / 17°C
lichte regen
5 juli
17°C / 16°C
lichte regen
6 juli
18°C / 16°C
lichte regen
7 juli
18°C / 16°C
zeer lichte bewolking
8 juli
17°C / 15°C
lichte regen
9 juli
17°C / 16°C
licht bewolkt
10 juli
16°C / 15°C
half bewolkt
11 juli
17°C / 15°C
bewolkt
12 juli
18°C / 15°C
lichte regen
13 juli
18°C / 17°C
bewolkt
14 juli
18°C / 17°C
licht bewolkt

Een weekendje weg naar Den Helder

In de Kop van Noord Holland ligt Den Helder. Als Marinestad zijn veel van de bezienswaardigheden gerelateerd aan de Marine. Ook is het de haven van de veerdienst naar Texel. Zomers is zowel het strand van Noord Holland, als het eiland Texel populair bij zonaanbidders en watersporters. Den Helder is dan een goede uitvalsbasis. Door het duingebied en de stad kunt u heerlijk wandelen. Bezoek de restanten van de Stelling Den Helder, zoals Fort Kijkduin. Ook de Marinebasis met het Marine museum en het Reddingmuseum is zeer een bezoek waard.

Bezienswaardigheden in Den Helder

  • Fort Kijkduin
  • Marine Museum
  • Waddenzee
  • Texel
  • Noordzee

Uitgaan in Den Helder

In Den Helder en de wijk Nieuw Den Helder zijn redelijk moderne winkelcentra waar lekker gewinkeld kan worden. De oude binnenstad kent weinig historische gebouwen. Deze zijn in de tweede wereldoorlog bijna allemaal gesloopt om de Atlantikwall te bouwen. Toch zijn er leuke bezienswaardigheden in de stad. In en om de stad kunt u wandelen, het duingebied en het strand bezoeken. Ook wandelen of fietsen op Texel is een leuke mogelijkheid. Daarnaast zijn er tal van leuke watersporten te beoefenen, zoals kanoën naar Noorderhaaks of een speedboat tour over de Waddenzee.

Openbaar vervoer en parkeren

Den Helder is het eindpunt van de spoorlijn vanaf Amsterdam. Er gaat geen snelweg naar Den Helder. De A7 welke van Amsterdam naar Friesland loopt, gaat via Den Oever. Vanaf hier gaat u over de N99 richting Den Helder. Vanaf Alkmaar kunt u ook over de autoweg N9 richting Den Helder. Er zijn 3 parkeergarages in Den Helder, bij de veerdienst vindt u nog een parkeerterrein.