Goedkoop hotel voor een stedentrip Heerenveen

Heerenveen friesburg 201900024 wrt

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Heerenveen? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Heerenveen, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel heerenveen

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer heerenveen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
18°C 3mm
4m/s 64% 98%
22 juni
19°C / 10°C
zeer lichte bewolking
23 juni
21°C / 12°C
licht bewolkt
24 juni
22°C / 11°C
zeer lichte bewolking
25 juni
25°C / 13°C
onbewolkt
26 juni
27°C / 16°C
lichte regen
27 juni
28°C / 19°C
matige regen
28 juni
20°C / 16°C
matige regen
29 juni
19°C / 13°C
lichte regen
30 juni
17°C / 12°C
matige regen
1 juli
19°C / 12°C
bewolkt
2 juli
22°C / 10°C
onbewolkt
3 juli
23°C / 13°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Heerenveen

Heerenveen is voornamelijk bekend van voetbal en schaatsen. Maar er is meer. In Heerenveen vinden regelmatig culturele en sportieve evenementen plaats en jaarlijks vindt er een groot muziek evenement plaats. Ook in de nabij gelegen dorpen als Oranjewoud worden diverse culturele evenementen georganiseerd. In de landelijke gebieden rondom Heerenveen kun je daarnaast ook uitstekend fietsen en wandelen door de natuur. Zo biedt Heerenveen volop gelegenheid om te genieten van cultuur, sport en activiteiten, waarna je 's avonds heerlijk kunt nagenieten in een gezellig restaurant of café.

Bezienswaardigheden in Heerenveen

  • Thialf
  • Abe Lenstra Stadion
  • Crackstate
  • Molen Welgelegen
  • Posthuis Theater

Uitgaan in Heerenveen

Het uitgaanscentrum van Heerenveen is voornamelijk gecentreerd rond de Oude Koemarkt in het historische centrum van Heerenveen. Je vindt hier meerdere restaurants, bars en discotheken. Ook verder in en om het centrum zijn diverse uitgaansgelegenheden te vinden. Ook het Posthuis theater vind je in het historische centrum.

Openbaar vervoer en parkeren in Heerenveen

Heerenveen ligt op een centrale plaats in de Provincie Friesland, waar de snelwegen A32 en A6 elkaar kruizen. Heerenveen is dan ook goed bereikbaar. Rondom het winkelcentrum bevinden zich 5 parkeerpleinen en 1 parkeerkelder, op ieder van deze parkeerpleinen moet je betalen voor het parkeren. Net buiten het centrum, vlakbij het Abe Lenstra stadion bevinden zich gratis parkeerplaatsen. Ook in winkelgebieden in andere wijken kun je gratis parkeren. Heerenveen is ook via het spoor en met de bus uitstekend te bereiken. Het station ligt net buiten het centrum.