Goedkoop hotel voor een stedentrip Gouda

Gouda 952551 pixabay

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Gouda? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Gouda, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel gouda

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer gouda komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 2mm
5m/s 75% 78%
31 mei
17°C / 11°C
lichte regen
1 juni
17°C / 12°C
lichte regen
2 juni
18°C / 11°C
licht bewolkt
3 juni
19°C / 12°C
bewolkt
4 juni
20°C / 11°C
lichte regen
5 juni
20°C / 13°C
half bewolkt
6 juni
24°C / 12°C
licht bewolkt
7 juni
26°C / 15°C
lichte regen
8 juni
24°C / 14°C
lichte regen
9 juni
24°C / 14°C
lichte regen
10 juni
22°C / 12°C
onbewolkt
11 juni
26°C / 13°C
matige regen

Een weekendje weg naar Gouda

Gouda is natuurlijk bekend van de kaas. Samen met de Alkmaarse kaasmarkt is de kaasmarkt in Gouda één van de bekendste in Nederland. De kaasmarkt is al zo oud als Gouda zelf. Gouda wordt voor het eerst in 1143 als zodanig genoemd. Deze historische stad heeft mooie bezienswaardigheden, zoals het iconische stadhuis op de Markt. Ook de Sint Jans-kerk, de langste kruiskerk van Nederland, is een must-see. Ook de musea in de stad zijn zeer de moeite waard.

Bezienswaardigheden in Gouda

  • Stadhuis
  • Kaasmarkt
  • Sint-Janskerk
  • Museumhaven
  • Museum Gouda

Uitgaan in Gouda

Het middelpunt van het uitgaanscentrum is De Markt, met talloze cafés, restaurants en gezellige terrassen. Hier heb je een mooi uitzicht op het prachtige historische stadhuis van Gouda. In Gouda is geen ruim aanbod aan clubs en discotheken, maar er zijn tal van gezellige cafés en kroegen in de stad. Uiteraard kun je hier ook theaters, bioscopen of een pop-podium bezoeken.

Openbaar vervoer en parkeren in Gouda

Met een centrale plek in de Randstad, is het niet verwonderlijk dat Gouda met trein en bus goed te bereiken is, vanuit alle richtingen. Ook met de auto is het goed te bereiken via onder andere de A12 en A20. Parkeren in de stad is goed geregeld. Er zijn 15 parkeervoorzieningen. 6 parkeergarages en 9 parkeerpleinen.