Goedkoop hotel voor een stedentrip Hoogeveen

Hoogeveen 104960709 123rf

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Hoogeveen? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Hoogeveen, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel hoogeveen

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer hoogeveen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
9°C 3mm
7m/s 64% 93%
25 april
10°C / 3°C
lichte regen
26 april
10°C / 3°C
lichte regen
27 april
16°C / 6°C
lichte regen
28 april
16°C / 9°C
bewolkt
29 april
12°C / 9°C
matige regen
30 april
17°C / 7°C
lichte regen
1 mei
12°C / 7°C
lichte regen
2 mei
12°C / 8°C
lichte regen
3 mei
14°C / 7°C
lichte regen
4 mei
16°C / 7°C
lichte regen
5 mei
7°C / 6°C
lichte regen
6 mei
10°C / 6°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Hoogeveen

In het landelijke Drenthe ligt Hoogeveen. Deze hedendaagse stad heeft een lange geschiedenis. Hier wordt door aantal monumentale panden aan herinnert. Het Raadhuis van Hoogeveen is hier een mooi voorbeeld van. Langs de hoofdstraat vindt u een aantal bezienswaardigheden, hier is ook voornaamste winkelcentrum van de stad. Er is een recreatievliegveld naast de stad, welke gelegenheid geeft voor Skydiven. Er zijn enkele parken in Hoogeveen waar heerlijk gewandeld kan worden. De landerijen en bossen in de omgeving nodigen uit, om lange fietstochten of wandelingen te maken.

Bezienswaardigheden in Hoogeveen

  • Raadhuis
  • KorenmolenDe Zwaluw
  • Grote Kerk
  • Spaarbank bos
  • Voormalig Kamp Westerbork

Wat te doen in Hoogeveen

Hoogeveen heeft een aantal interessante historische gebouwen om te bezichtigen. Ook is er in het centrum een ruim winkelaanbod en zijn er diverse gezellige restaurants aanwezig. In de stad vinden ook diverse evenementen plaats. Buiten de stad kan men genieten van de omgeving en de natuur. Het Ruinerwold is niet ver buiten de stad. Hier heerlijk gewandeld worden. Door de centrale ligging van Hoogeveen, is men snel in diverse grote plaatsen in de omgeving. Emmen, waar zich de dierentuin Wildlands Zoo Emmen bevindt. Ook Coevorden en Slagharen met hun pretparken zijn dichtbij. Ook voormalig Kamp Westerbork is een bezienswaardigheid, niet ver van Hoogeveen.

Parkeren en openbaar vervoer in Hoogeveen

Door haar centrale ligging is Hoogeveen uitstekend bereikbaar. De A28 vanuit Groningen, gaat door richting Zwolle. Vanuit Emmen komt de A37. Ook de spoorlijn vanuit Groningen richting Zwolle gaat langs Hoogeveen. Bij het Station is een P+R. Bij het Prins Mauritsplein kunt u gratis parkeren. Rondom het centrum dient u elders betaald te parkeren.