Goedkoop hotel voor een stedentrip Maastricht

Maastricht 118199088 123rf

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Maastricht? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Maastricht, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel maastricht

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer maastricht komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
13°C 0mm
6m/s 61% 99%
4 maart
7°C / 5°C
bewolkt
5 maart
7°C / 5°C
lichte regen
6 maart
11°C / 2°C
onbewolkt
7 maart
12°C / 3°C
onbewolkt
8 maart
13°C / 3°C
bewolkt
9 maart
12°C / 4°C
bewolkt
10 maart
11°C / 7°C
lichte regen
11 maart
14°C / 8°C
matige regen
12 maart
13°C / 9°C
lichte regen
13 maart
12°C / 7°C
lichte regen
14 maart
11°C / 7°C
lichte regen
15 maart
11°C / 8°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Maastricht

De historische stad Maastricht kent tal van bezienswaardigheden uit verschillende perioden. Zij die van het bourgondische leven houden moeten absoluut eens naar Maastricht komen. Veel toeristen bezoeken de historische binnenstad, waar ook heerlijk gewinkeld kan worden. Hier staan diverse historische gebouwen waaronder het Stadhuis van Maastricht, de Sint Servaas Basiliek en de Hoofdwacht. Ook buiten het centrum zijn verschillende parken, de kalksteengrotten van de Sint-Pietersberg en de landgoederenzone met diverse kastelen te vinden. Maastricht is ook een stad met een goed uitgaansleven.

Bezienswaardigheden in Maastricht

  • Onze Lieve Vrouwe Basiliek
  • Vrijthof
  • Sint Servaas Basiliek
  • Sint Servaas Brug
  • Markt

Uitgaan in Maastricht

Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen in de stad georganiseerd. Zo is de stad het thuis van de wielerwedstrijd Amstel Gold Race. Naast de sportieve evenementen zijn er ook kunst, muziek, dans, culinaire en religieuze evenementen in de stad. Het evenementen seizoen begint in februari met Carnaval en eindigt in december met de Kerstmarkt. Het uitgaansleven bevindt zich in en rond het historische centrum van de stad, met een grote hoeveelheid gezellige restaurants, cafe’s en andere uitgaansgelegenheden.

Openbaar vervoer en parkeren in Maastricht

Maastricht is met de trein en via de snelweg A2 goed bereikbaar. Via de Noorderbrug en de N278 kunt u richting het historisch centrum rijden. In dit deel bevinden zich 4 van de 8 parkeergarages. Parkeren langs de straat is mogelijk, maar voor maximaal 2 tot 4 uur. Ongeveer 10 minuten wandelen buiten het centrum bevinden zich op 3 plaatsen goedkope Park & Walk parkeerplaatsen. Hier kunt u onbeperkt parkeren. Reist u met de trein, dan kunt u vanaf het centraal station met de bus door Maastricht reizen.