Goedkoop hotel voor een stedentrip Haarlem

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Haarlem? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Haarlem, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel haarlem

Vakantie weer haarlem komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
19°C 0mm
4m/s 65% 72%
3 juli
21°C / 14°C
lichte regen
4 juli
19°C / 17°C
lichte regen
5 juli
17°C / 15°C
lichte regen
6 juli
18°C / 15°C
matige regen
7 juli
20°C / 14°C
licht bewolkt
8 juli
19°C / 15°C
lichte regen
9 juli
19°C / 14°C
lichte regen
10 juli
19°C / 14°C
bewolkt
11 juli
20°C / 13°C
bewolkt
12 juli
21°C / 14°C
half bewolkt
13 juli
23°C / 17°C
bewolkt
14 juli
20°C / 16°C
licht bewolkt

Een weekendje weg naar Haarlem

Liggend aan het riviertje de Spaarne, ligt Haarlem. Ten oosten liggen Amsterdam en in het westen, de kustplaatsen Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. De stad heeft een rijke historie, waar in het stadsbeeld veelvuldig aan wordt herinnerd. In het historische centrum zijn diverse grote historische gebouwen te bezoeken. Deze gebouwen worden omringd door talloze winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Haarlem staat bekend om de cultuurhistorie en trekt daarmee veel toeristen. De Haarlemmerhout is ieder jaar het thuis van het festival Bevrijdingspop. Vanuit Haarlem bent u met het openbaar vervoer snel op het strand.

Bezienswaardigheden in Haarlem

  • Grote Markt
  • Kathedraal Sint Bavo
  • Frans Hals Museum
  • Teylersmuseum
  • Janskerk

Uitgaan in Haarlem

Haarlem heeft een plaats in de vaderlandse geschiedenis. De historische gebouwen en monumenten bezoeken is dan ook zeker een aanrader. De Grote Markt, Kathedraal Sint Bavo, Amsterdamse Poort, Molen de Adriaan en de janskerk drukken hun stempel op de stad. Daarnaast zijn er diverse musea die zeer uitnodigend zijn, waarvan het Frans Hals Museum en het Corrie ten Boomhuis de bekendste zijn. Bezoekt u ook het Kenaupark en De Bolwerken, wanneer u door de stad loopt. Lopend door de stad kunt u hier ook uitstekend winkelen en genieten in één van de vele restaurantjes. ’s Avonds zijn in het centrum tal van uitgaansgelegenheden te vinden.

Openbaar vervoer en parkeren in Haarlem

Vanuit Amsterdam reist u snel naar Haarlem met de trein. Vanaf de snelweg A9, gaat u via de autowegen N208, N200 of N205 naar Haarlem. Er zijn meerdere parkeergarages in Haarlem. Dit zijn de goedkoopste parkeerplaatsen. Betaald Parkeren op straat is ook mogelijk. Met het openbaar vervoer reist u gemakkelijk door de stad.