Goedkoop hotel voor een stedentrip Meppel

Meppel 2205902 pixabay

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Meppel? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Meppel, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel meppel

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer meppel komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
9°C 4mm
8m/s 69% 97%
25 april
10°C / 3°C
lichte regen
26 april
10°C / 3°C
lichte regen
27 april
16°C / 6°C
lichte regen
28 april
16°C / 9°C
bewolkt
29 april
12°C / 9°C
matige regen
30 april
16°C / 7°C
lichte regen
1 mei
11°C / 7°C
lichte regen
2 mei
11°C / 8°C
lichte regen
3 mei
14°C / 6°C
lichte regen
4 mei
16°C / 7°C
lichte regen
5 mei
7°C / 6°C
lichte regen
6 mei
10°C / 6°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Meppel

Op de grens van Overijssel en Drenthe ligt de historische stad Meppel, welke al is ontstaan in 1141. Meppel kwam pas tot bloei, toen er werd begonnen met turfafgravingen. Wat je ziet in de natuurgebieden in de directe omgeving, zoals in het Nationaal Park De Weerribben, waar je zomers kunt kanoën. In Meppel vind je diverse historische gebouwen, zoals de Mariakerk aan het kerkplein en twee molens. In het Drukkerijmuseum ontdek je meer van de lokale cultuur van Meppel. Ook voor een leuk dagje winkelen kun je prima in Meppel terecht, wat je kunt afsluiten met een gezellig avondje in het uitgaansleven van Meppel. 

Bezienswaardigheden in Meppel

  • Mariakerk
  • Watertoren
  • Molen De Vlijt
  • Molen De Weert
  • Nationaal Park De Weerribben

Uitgaan in Meppel

In het centrum van Meppel vind je diverse leuke uitgaansgelegenheden. Er zijn sfeervolle restaurants en cafés en ook discotheken en een bioscoop ontbreken niet. Naast het uitgaansleven zijn er gedurende het jaar ook diverse evenementen die georganiseerd worden, waaronder de Meppeler Nacht van de Popmuziek en het Grachtenfestival.  

Openbaar vervoer en parkeren in Meppel

Meppel ligt vlak bij het punt waar de snelweg A32 overgaat in de A28. De stad is dan ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Emmen. Tevens ligt Meppel aan de spoorlijn van Leeuwarden naar Zwolle en is dus ook via de trein gemakkelijk te bereiken. In Meppel vind je enkele tientallen parkeerplaatsen en pleinen. Ook beschikt Meppel over een parkeergarage in het Centrum.