Goedkoop hotel voor een stedentrip Urk

Urk 20190001 wrt

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Urk? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Urk, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel urk

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer urk komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
8°C 5mm
11m/s 75% 100%
25 april
9°C / 5°C
lichte regen
26 april
11°C / 5°C
lichte regen
27 april
15°C / 8°C
lichte regen
28 april
15°C / 9°C
lichte regen
29 april
12°C / 10°C
matige regen
30 april
13°C / 8°C
lichte regen
1 mei
12°C / 8°C
matige regen
2 mei
11°C / 9°C
matige regen
3 mei
14°C / 7°C
matige regen
4 mei
14°C / 8°C
lichte regen
5 mei
8°C / 7°C
lichte regen
6 mei
9°C / 6°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Urk

Het sfeervolle voormalige visserseiland Urk is een leuke bestemming voor een weekendje weg. Je vind hier leuke bezienswaardigheden, er is een strand en er zijn gezellige restaurants en bars. Daarnaast is er natuurlijk van alles te doen. Je kunt mooie uitstapjes maken over het IJsselmeer en wandelen en fietsen door de natuur in de polder. Ook is een uitstapje naar het nabij gelegen voormalige eiland Schokland aan te raden. Dit is een UNESCO wereld erfgoed. Gedurende het jaar worden er meerdere evenementen georganiseerd. Hier horen ook muziekevenementen bij. Urk staat bekend om haar zangkoren. Daarnaast zijn er natuurlijk ook ieder jaar de Visserijdagen. Geniet van het sfeervolle Urk, tijdens een gezellig weekendje weg.

Bezienswaardigheden in Urk

  • Vuurtoren
  • Urker Museum 'Het Oude Raadhuis'
  • Vissersmonument
  • De haven van Urk
  • Schokland

Uitgaan in Urk

Het oude vissersdorp Urk heeft meerdere gezellige uitgaansgelegenheden. Er zijn diverse sfeervolle restaurants en cafés, waar je heerlijk een hapje kunt eten of een drankje kunt drinken, Houdt er wel rekening mee dat Urk een voornamelijk religieus dorp is, waarbij veel horeca gelegenheden op zondagen en religieuze feestdagen gesloten of beperkt geopend zijn.

Openbaar vervoer en parkeren in Urk

Via de snelweg A6 is Urk het gemakkelijkst te bereiken. Parkeren kan op diverse parkeerplaatsen. Hier moet gebruik worden gemaakt van de parkeerschijf, waarmee je 2 uren kunt parkeren. Op het parkeerplein aan de Oslolaan kun je gratis onbeperkt parkeren. Ga je met het openbaar vervoer naar Urk, houdt er dan rekening mee, dat er op zondag geen diensten zijn.