Goedkoop hotel voor een stedentrip Hoorn

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Hoorn? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Hoorn, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel hoorn

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer hoorn komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...

Een weekendje weg naar Hoorn

Aan de Markerwaard ligt de oude zeevaartstad Hoorn. Tegenwoordig trekt de stad veel watersporttoeristen. In de oude binnenstad van Hoorn ziet u talloze elementen die herinneren aan het rijke verleden van de stad. De grootste trekpleisters van de stad zijn de Jachthavens, het West-Fries Museum en de verschillende prachtige historische gebouwen, zoals De Waag, de Hoofdtoren en de Bossuhuizen met hun prachtige gevelstenen. Jaarlijks zijn er diverse evenementen zoals de Hoornse stadsfeesten, welke 3 dagen duren. Op het Markermeer voor Hoorn wordt ieder jaar de Bontekoe race gehouden met zeilschepen.

Bezienswaardigheden in Hoorn

  • West-Fries Museum
  • Hoofdtoren
  • Museum Stoomtram
  • VOC Replica De halve Maen
  • Museum van de 20e eeuw

Wat te doen in Hoorn

In de oude binnenstad vindt u allerlei bezienswaardigheden. Aan het plein Roode Steen staat het West-Fries Museum. Op het plein worst de kaasmarkt gehouden. Hier zijn ook diverse eetgelegenheden te vinden, waar u zomers heerlijk op een terrasje kunt zitten. Op de kop van het Oostereiland bij de grashaven, vindt u De Halve Maen, een replica van een VOC schip uit de 17e eeuw. Op dit eiland bevindt zich ook het Museum van de 20e eeuw. In de zomer zijn er tal van activiteiten op het Markermeer.

Parkeren en openbaar vervoer in Hoorn

Hoorn ligt aan de spoorlijnen Zaandam Enkhuizen en Alkmaar Hoorn. Ook de toeristische stoomtram lijn heeft hier een station. Snelweg A7 van de Afsluitdijk richting Amsterdam loopt langs Hoorn. Rond het historische centrum vindt u 2 parkeergarages en een parkeerplein. In de wijk Kersenboogerd is nog een extra parkeergarage.