Goedkoop hotel voor een stedentrip Zaandam

Zaandam zaanse schans 91753153 123rf

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Zaandam? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Zaandam, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel zaandam

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer zaandam komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: regen en sneeuw
6°C 8mm
7m/s 68% 96%
30 november
4°C / 0°C
zeer lichte bewolking
1 december
2°C / 0°C
lichte sneeuw
2 december
4°C / 1°C
regen en sneeuw
3 december
5°C / 1°C
lichte regen
4 december
4°C / 1°C
lichte regen
5 december
5°C / 3°C
lichte regen
6 december
4°C / 0°C
lichte regen
7 december
1°C / 0°C
matige regen
8 december
8°C / 2°C
matige regen
9 december
8°C / 6°C
lichte regen
10 december
7°C / 5°C
lichte regen
11 december
11°C / 9°C
matige regen

Een weekendje weg naar Zaandam

Wie Zaandam zegt, zegt Zaanse schans. Net buiten Amsterdam aan het Noordzeekanaal en de Zaan, ligt Zaandam, met één van de bekendste toeristische attracties van Nederland. In de stad zelf zijn diverse bezienswaardigheden te vinden, waaronder een aantal prachtige kerken. Ook de natuur hier is prachtig. Net buiten de stad ligt het natuurgebied Het Twiske waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. In Zaandam zelf vindt u een lange winkelstraat en een gezellig uitgaanscentrum. Wilt u meer uitgebreid winkelen en uitgaan, dan is het centrum van Amsterdam dichtbij.

Bezienswaardigheden in Zaandam

  • Zaanse Schans
  • Zaans museum
  • Sint Bonifatiuskerk
  • Houtzaagmolen De held Jozua
  • Natuurgebied Het Twiske

Uitgaan in Zaandam

Het bezoeken van de molens aan de Zaanse schans is een absolute must, wanneer u in Zaandam verblijft. Zij zijn het toonbeeld van de industrie waar de Nederland groot mee is geworden. De molens hier, komen uit de gehele Zaanstreek en zorgden ooit voor grote productie van hout, olie, specerijen en veel meer producten. Hier staat ook het Zaans museum. In Zaandam zelf vindt u ook nog diverse prachtige gebouwen. Zaandam heeft een klein winkelcentrum, de Bazaar van Beverwijk is echter in 20 minuten te bereiken vanuit Zaandam. Ook het centrum van Amsterdam is dichtbij. Het centrum van Alkmaar is in een half uur te bereiken.

Parkeren en openbaar vervoer in Zaandam

Vanuit Amsterdam loopt het spoor richting Den Helder. De eerste halte is Zaandam. Snelweg A7 vanaf de Afsluitdijk stopt bij Zaandam, waar deze overgaat in de A8 en A10 bij de ringweg van Amsterdam. U vindt 2 parkeergarages in Zaandam en meerdere parkeerplaatsen. Er zijn 2 P+R parkeergelegenheden.