Wat kost een cruise vakantie?

Wat kost een cruise

Hoeveel kost een cruise vakantie? Bovenop de vernoemde reissom van een cruise vakantie komen vaak extra kosten. Laat je niet verrassen bij het boeken van een cruise vakantie! Sunnydealz heeft alle extra kosten voor een cruise op een rij gezet. Bij sommige cruise aanbieders kan de uiteindelijke reissom het dubbele zijn van de origineel vernoemde prijs. Lees hier meer over de extra kosten.

Beste all inclusive cruise aanbiedingen

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Bijkomende kosten cruise vakantie

Een cruisevakantie is een vakantie boordevol luxe en comfort. Dit is één van de redenen, waarom een cruise vaak als een duurdere vakantie wordt gezien. Men wil dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Bij vele reisaanbieders zijn er extra kosten bovenop de vermelde cruiseprijs. Alle kosten zitten dus vaak niet in de opgegeven reissom verwerkt. De meest voorkomende aanvullende kosten bij een cruise zijn: Vliegtickets en hotelovernachting voor je cruisevakantie, verplichte fooien (forfait) tijdens een cruise, optioneel drankenpakket tijdens een cruise, een cruise vakantie voor 1 persoon (single toeslag), excursies tijdens een cruisevakantie, overige kleine kosten tijdens een cruisevakantie. Denk bij de overige kleine kosten aan boord aan: Internet en telefoon, Foto's, Entertainment en ontspanning, Aanvullende faciliteiten zoals een wasserette.

Meest voorkomende extra kosten voor een cruise vakantie

  • Vliegtickets + hotelovernachting (voor cruises met vertrek buiten Nederland)
  • Verplichte fooien (forfait, kan oplopen tot €30,- p/d p/p)
  • Optioneel drankenpakket (wijnpakket, sterke drank, cocktail, etc)
  • Specialiteiten restaurants (buiten de inbegrepen buffetrestaurants)
  • Hut toeslag voor een 1-persoonscruise (singles toeslag)
  • Excursies, internet, telefoon, massage, etc (optionele diensten)

Zorgeloos genieten met een all inclusive cruise

Wanneer men een cruisevakantie boekt, dan wil men zorgeloos genieten en ontspannen, maar men wil ook niet opgesloten zitten op het cruiseschip, omdat eventueel de kosten te hoog zijn. Tijdens all inclusive cruises, is een goede balans te vinden, tussen de faciliteiten en diensten welke bij de cruise inbegrepen zijn en de aanvullende faciliteiten en diensten. Hierdoor kan men optimaal genieten van een heerlijke all inclusive cruise vakantie, zonder dat de kosten uit de hand lopen.