Goedkope riviercruise Moezel 2024

Moezel 64898212 123rf

Goedkope Moezelcruise vakantie Duitsland 2024 boeken? Sunnydealz heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Moezel.

Vakantiedeals moezel

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Beste reisbureaus moezel

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Moezelcruise, beleef Duitsland op zijn mooist

De Moezel stroomt door een wijnbouwgebied, met prachtige natuur, pittoreske dorpjes, steden, burchten, kastelen en ruïnes, voor ze bij Koblenz in de Rijn uitmondt. Vanaf de Moezel is er een mooi zicht op al het moois van het Eiffelgebied, wat de Moezel tot een ideale riviercruise bestemming maakt. Veel Moezelcruises beginnen op de Rijn. Sommige zelfs in Nederland. Vanaf hier maakt je één of meerdere stops op de Rijn, waarna je via het Deutsche Eck in Koblenz de Moezel op vaart, richting de oudste stad van Duitsland, Trier. De natuur aan de oevers van de Moezel is prachtig, met name in de zomer, wanneer de wijnranken weelderig groen zijn. Geniet tijdens de excursies van dit prachtige gebied en de gezellige stadjes.

Bezoek historische steden tijdens een Moezelcruise

De historische stad Koblenz is vanaf de Rijn de poort tot de Moezel. Bezoek hier de historische gebouwen waaronder het Paleis en geniet van het gezellige winkelcentrum. Het pittoreske stadje Cochem is misschien wel één van de bekendste stadjes aan de Moezel. Het kasteel op de berg is de bekendste bezienswaardigheid van Cochem. Het stadje heeft een gezellig centrum met leuke winkeltjes en terrasjes. Het charmante dorpje Zell is bekend om zijn oude vakwerkhuizen, oude stadsmuur en de vierkante en ronde toren. Natuurlijk wordt er tijdens een Moezelcruise gestopt in de oudste stad van Duitsland, Trier. Al voor de jaartelling woonden hier Romeinen. De stad heeft nog vele bezienswaardigheden die haar geschiedenis vertellen. Het meest kenmerkende historische gebouw is de Porta Nigra. Ontdek één van de mooiste gebieden van Duitsland met een Moezelcruise.