Goedkope cruise IJsland 2021

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Goedkope cruise vakantie IJsland 2021 boeken? Sunnydealz heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor IJsland.

Beste reisbureaus ijsland

IJsland, cruise langs geisers, fjorden en het Noorderlicht

De geisers, fjorden en vulkanen zorgen voor het bijzondere landschap van IJsland. Hier zijn een groot aantal bijzondere natuurgebieden, het bekendste natuurgebied, Thingvellir, ligt niet ver bij hoofdstad Reykjavik vandaan. Hier kan onder andere gedoken en gesnorkeld worden. Vanwegede woeste schoonheid van haar natuur, is IJsland één van de meeste bijzondere cruisebestemmingen.Rond het dunbevolkte IJsland, liggen meerdere havensteden, waar cruiseschepen aanmeren. Bij iedere stad zie je interessante typische IJslandse elementen uit de geschiedenis en cultuur van het land. Met verschillende tours ontdek je de flora en fauna. Voor de kust zijn walvissen en Orka's te spotten, op het land zie je vele bijzondere vogelsoorten, zoals de Papegaaiduiker. Ook kan het Noorderlicht te bewonderen zijn, tijdens een IJsland cruise.

Cruise vanuit Nederland naar IJsland

Je hoeft niet ver te reizen voor een cruise naar IJsland. Vanuit Rotterdam, IJmuiden en Amsterdam kun je beginnen aan een onderspannende cruise naar IJsland. Deze havens zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en bieden ruim voldoende parkeergelegenheden. Andere havens waar je aan je IJsland cruise kunt beginnen zijn Hamburg, Kiel, Dover en Kopenhagen.