Goedkope cruise Antarctica 2024

Antarctica 429127 pixabay

Goedkope cruise vakantie Antarctica 2024 boeken? Sunnydealz heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Antarctica.

Vakantiedeals antarctica

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Beste reisbureaus antarctica

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Verfrissende cruise naar Antarctica

Dit bijzondere werelddeel is zeer het bezoeken waard. Het heeft veel meer te bieden dan sneeuw en ijs. Je bent hier echt in een andere wereld. Aan de kust leven Pinguïns kolonies en voor de kust leven walvissen. In de Arctische zomer, tussen 22 september en 20 maart is de beste periode om Antarctica te bezoeken. De zon gaat dan niet meer onder en tijdens de lange dagen kun je fantastische excursies maken tijdens een excursiecruise naar Antarctica. Antarctica bezoek je vanuit Zuid Amerika. Ook de zuidelijk gelegen havens hier, zijn fantastisch om te bezoeken, zoals de Zuid-Shetland eilanden, slecht 120 kilometer vanaf Antarctica, en stad Ushuaia, de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld. Een cruise naar Antarctica is een ware belevenis.