Goedkope Madagaskar cruises 2024

Madagascar 1252916 pixabay

Goedkope Madagascar cruise vakantie 2024 boeken met korting? Maak gebruik van hoge kortingen op vakanties van de grote rederijen. Boek een goedkope Madagascar cruisevakantie. Verblijf tegen een scherpe prijs in een luxe cruiseschip. Vergelijk de aanbiedingen van de reisaanbieders bij Sunnydealz en geniet van een Madagascar cruise met korting.

Beste reisbureaus madagaskar

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Cruise naar het unieke Madagascar

Het bijzondere eiland Madagaskar is onder andere bekend van de Apenbroodboom en tal van bijzondere dieren. Weelderige natuur is beeldschoon, ook de cultuur is boeiend. Rondom het eiland zijn verschillende havensteden, van waaruit je excursies kunt maken om kennis te maken met Madagaskar. Voor de kust van het eiland liggen verschillende kleine eilandjes. Het kleine vulkaaneilandje Nosy Be is waar paradijs voor watersporters, het is de meest populaire vakantiebestemming van het land. De natuur is hier prachtig, je kunt hier uitstekend duiken en snorkelen. Natuurliefhebbers kun in het Mont Passot natuurpark uitstekend wandelen en je kunt wilde dieren spotten in het Loboke natuurreservaat. Zonnebaden op het strand is uiteraard ook een prima optie. Tamatave is één van deze steden, vlak bij aan het regenwoud van het eiland, waar je onder andere in Parc Ivoloina de mooiste inheemse dieren van dichtbij kunt zien. Van de verschillende havensteden op Madagaskar is Tamatave is een van de modernste steden. Toch heeft het over een charme die typisch is voor Madagaskar. Je kunt hier door de stad wandelen, het strand bezoeken of maak een excursie naar het kleine eilandje Nosy Alanana. Eventueel kun je zelfs walvissen spotten.