Goedkope cruise vanuit Nederland 2024

Ms rotterdam

Alle cruises met vertrek vanuit Nederland in 2024! Begin je droomcruise dichtbij huis. Geen vliegreis en hotel vooraf. Maar, direct inschepen en je kunt meteen genieten van een welverdiende cruisevakantie. Vanuit Nederland vertrekken de cruiseschepen naar allerlei prachtige gebieden en bestemmingen over de gehele wereld. Boek nu je cruise vanuit Nederland.

Beste cruises vanuit Nederland

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Cruises met vertrek vanuit Nederland

Nederland heeft drie cruisehavens, Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden. Deze havens zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Vanuit deze cruisehavens reis je de hele wereld over, naar de mooiste bestemmingen. Vooral het aanbod van cruises naar West-Europa, met de Atlantische kust, Engeland en Frankrijk, de Noorse Fjorden en een stedencruise langs de prachtige steden van de Baltische staten zijn populair.

Ook cruises naar bestemmingen verder weg, zoals cruises naar de Middellandse Zee, Noord-Amerika en het Caribisch gebied zijn mogelijk met een vertrek vanuit Nederland. Wil je even lekker lang, in alle luxe, er tussenuit dan kan ook dat. Ook de Grand Voyages en zelfs Wereldcruises kunnen beginnen in Nederland. Met cruises vanuit Nederland zijn de mooiste gebieden ter wereld bereikbaar, terwijl je geniet van alle luxe en comfort aan boord het cruiseschip.

Riviercruises vanuit Nederland

Niet alleen de cruises over de wereldzeeën beginnen in Nederland. Er zijn ook vele riviercruises door Europa, welke al in Nederland beginnen. Reis vanuit Rotterdam door België en Limburg. Reis vanuit Arnhem over de Rijn en de Moezel en bewonder de mooie wijnstreken van Duitsland met haar prachtige landerijen en pittoreske steden en dorpjes. Of maak een riviercruise over de Rijn en Donau helemaal naar de Zwarte Zee. De mooiste cruises kun je gewoon beginnen in Nederland.