Goedkope Mauritius cruises 2024

Mauritius 78159629 123rf

Goedkope Mauritius cruise vakantie 2024 boeken met korting? Maak gebruik van hoge kortingen op vakanties van de grote rederijen. Boek een goedkope Mauritius cruisevakantie. Verblijf tegen een scherpe prijs in een luxe cruiseschip. Vergelijk de aanbiedingen van de reisaanbieders bij Sunnydealz en geniet van een Mauritius cruise met korting.

Beste reisbureaus mauritius

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Cruise naar het paradijselijke Mauritius

Midden in de Indische Ocean ligt het paradijselijke Mauritius. Aan de kustlijn vind je mooie serene stranden. Onder het helder blauwe zeewater vind je voor de kust koraalriffen waar de mooiste dieren wonen. Je kunt hier uitstekend snorkelen en duiken in het aangenaam warme water. Ook de natuur hier is oogstrelend, in de jungle leven bijzondere dieren en planten, waarvan sommige alleen op Mauritius voorkomen. En vanaf de bergen kun je een mooi uitzicht hebben. Bij Mauritius hoort ook het eiland Rodrigues. Dit is echt een eco-bestemming waar maatregelen zijn genomen om de natuur te beschermen. Hier vind je mooie wandelroutes door de natuur en langs idyllische stranden. Je kunt deelnemen aan tal van excursies en activiteiten. Ga Dolfijnen spotten, duiken, waterskiën, wandelen of sightseeing. Er een prachtig natuurreservaat met 7 adembenemende watervallen. Een koloniaal museum waar je de indrukwekkende geschiedenis van het eiland kunt ontdekken en Mauritius is het thuis van één van werelds grootste en mooiste botanische tuinen, van maar liefst 37 hectare.