All inclusive cruise vakanties 2021

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

All inclusive cruises 2021! All inclusive cruise vakantie boeken met korting? Maak gebruik van hoge kortingen op vakanties van de grote reisaanbieders. Boek nu alvast een goedkope vakantie naar je favoriete vakantiebestemming. Verblijf tegen een scherpe prijs in een luxe verblijf op een cruiseschip. Vergelijk de all inclusive acties van de reisaanbieders bij Sunnydealz en geniet van een all inclusive cruise met korting.

Beste all inclusive vakantie aanbiedingen

Wat is all-inclusive op een cruise?

Men denkt vaak, op een cruiseschip is alles all-inclusive! Maar is dat ook zo? Bij het maken van een cruise zit er, in tegenstelling tot bij reguliere hotels, al veel bij de prijs in. Tijdens de cruise wordt standaard een “inclusief” pakket geboden. Dit betekent dat het ontbijt, de lunch en het diner, maar ook water, ijsthee, koffie en thee altijd zijn inbegrepen. Er zijn dingen waar je wel voor moet bijbetalen of die je vooraf extra kunt boeken, die over de basisprijs van de cruise heen komen. Hierbij kun je denken aan fooien of excursies maar ook frisdranken, non-alcoholische en alcoholische dranken, koffiespecialiteiten en de specialiteitenrestaurants. En niet te vergeten de reis van en naar uw bestemming. De kosten hiervoor verschillen per reis en rederij. Ook als je gebruik wilt maken van aanvullende faciliteiten zoals de kapsalon of massagestudio komen deze over de basisprijs heen.

Zorgeloze all inclusive cruises

Tijdens een cruise wil je heerlijk ontspannen en genieten van rust en luxe. Je boekt dan het beste één van de all inclusive cruise aanbiedingen. Veel mensen hebben bij cruisereizen het idee dat deze duur of zelfs onbetaalbaar zijn. Dat valt echter reuze mee. Juist met cruisereizen kun je zelfs al vooraf voor een heel groot deel inzicht krijgen in de kosten. Je weet precies wat je krijgt voor je geld en kunt zorgeloos genieten van een all inclusive cruise naar de mooiste bestemmingen.