Goedkope riviercruise Donau 2024

Donau

Goedkope riviercruise vakantie Donau 2024 boeken? Sunnydealz heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Donau.

Vakantiedeals donau

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Beste reisbureaus donau

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Donau cruise van het zwarte woud tot de zwarte zee

Een cruise over de Donau, voert door de mooiste gebieden van Europa, met haar bijzondere historische steden. De Donau ontspringt in het Duitse Zwarte Woud. Vanuit hier loopt de rivier door tien landen, voor zij in de Zwarte Zee uitmondt. Er is ook een verbinden tussen de Rijn en de Donau, waardoor je van Rotterdam tot de Zwarte Zee kan varen. Tijdens je cruise ben je van alle gemakken voorzien, terwijl je door de beeldschone landschappen van Europa vaart. Tijdens de stops, kun je op eigen gelegenheid de steden verkennen of met een excursie meegaan en alle hoogtepunten bewonderen.

De mooiste steden aan de Donau

Van het Duitse Zwarte Woud tot aan de Zwarte Zee liggen er mooie steden aan de Donau. In Duitsland kun je de historische steden Regensburg en Passau bezoeken. Regensburg is ontstaan in 179 na Christus en daarmee één van de oudste steden van Duitsland. Aan de Donau liggen ook hoofdsteden, zoals Wenen en Bratislava. Ook Boedapest en Belgrado zijn hoofdsteden om te bezoeken. Studentenstad Novi Sad in Servië is ook zeker de moeite waard. De laatste stop aan de Donau is de stad Tulcea. Vanuit hier kun je het natuurgebied van de Donaudelta aan de Zwarte Zee bezoeken. Tijdens een Donau cruise zie je de verschillende culturen van Europa en hun lange geschiedenis. Geniet tijdens de Donau cruise van al het moois dat Europa te bieden heeft.