Goedkope Rijncruise 2021

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Goedkope cruise vakantie Duitsland 2021 boeken? Sunnydealz heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Rijncruise.

Beste reisbureaus rijn

Rijncruise door historisch Duitsland

Vanuit Nederland kun je aan een Rijncruise beginnen. Je vaart door Duitsland het Eiffelgebergte in. Aan de oevers van de Rijn liggen verschillende mooie en grote steden, afgewisseld door een prachtig glooiend landschap. met beboste heuvels en af en toe een kasteel. De geschiedenis, kunst en cultuur van Duitsland zijn in de steden overal te zien. In deze steden wordt aangemeerd en kan de cultuur en geschiedenis van deze regionen worden bezichtigd. Tijdens excursies kan er worden genoten van de verschillende toeristische attracties en bezienswaardigheden in het Rijngebied.

Kerstcruise of romantische Rijncruise

Met de verschillende mooie steden aan de oevers van de Rijn is een Rijncruise een ideale reis voor een romantische cruise of een kerstcruise. Je kan lekker en ontspannen terwijl je van de ene sfeervolle historische stad naar de volgende reist. De grootste en bekendste steden aan de Rijn zijn Düsseldorf en Keulen. Met burchten, kastelen, historische gebouwen en gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden, zijn deze steden bijzonder gezellig en sfeervol. Ook steden als Koblenz en Rüdesheim zijn populaire steden Koblenz ligt op de splitsing tussen Rijn en Moezel. De stad heeft historische gebouwen en een groot gezellig winkelcentrum. Rüdesheim is een pittoresk stadje, omgeven door wijnranken. De smalle historische straatjes, kleine winkeltjes, gezellige terrasjes maken van Rüdesheim een charmant stadje.