Goedkope cruise Maagdeneilanden 2024

Maagdeneilanden 37213851 123rf

Goedkope cruise vakantie Maagdeneilanden 2024 boeken? Sunnydealz heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Maagdeneilanden.

Vakantiedeals maagdeneilanden

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Beste reisbureaus maagdeneilanden

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Caribbean cruise Maagdeneilanden

Het Caribisch gebied heeft veel mooie vakantiebestemmingen, maar toch denk je niet heel snel aan de Maagdeneilanden. Met het heerlijke weer, de mooie stranden, natuur en cultuur, mag je deze toch ook niet overslaan. De eilanden liggen net ten oosten van Puerto Rico en zijn verdeeld in een Amerikaans- en een Brits deel. Miami Cruises en een groot aantal andere Caribbean cruises voeren langs deze mooie eilanden.

Amerikaanse Maagdeneilanden

De Amerikaanse Maagdeneilanden bestaan uit St Croix, St. John's en St. Thomas. Deze Maagdeneilanden behoren tot de mooiste eilanden van het Caribische gebied. Je kunt hier uitstekend snorkelen en duiken. Naast de mooie natuur is ook de cultuur, vanwege een koloniaal verleden, erg boeiend. Ook kun je hier uitstekend gaan shoppen. De Amerikaanse Maagdeneilanden zijn het grootste belastingparadijs in de Caribbean.

Britse Maagdeneilanden

Van de verschillende grote en kleine Britse Maagdeneilanden is Tortola het meest beken. Hier bevindt zich ook de hoofdstad, Road Town. Samen met de koloniale gebouwen, botanische tuinen, de vriendelijke bevolking, de witte stranden en de kraakheldere blauwe zee, vind je hier de echte Caribische sfeer. Ga hier lekker snorkelen, of wandel de natuur in en bewonder hier het vele moois en bewonder het hele eiland vanaf Sage Mountain.