Goedkope riviercruise België 2024

Belgie

Goedkope cruise vakantie België 2024 boeken? Sunnydealz heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor België.

Vakantiedeals belgie

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Beste reisbureaus belgie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Bourgondische riviercruise België

Vakantieland België heeft mooie bestemmingen, de Ardennen, de Noordzeekust en de bourgondische steden. Met de rivieren en kanalen is ook België een mooi land om een riviercruise door te maken. De Schelde en de Maas zijn de grootste rivieren van België, samen met het Albert Kanaal maken zij het mogelijk steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Namen en Luik te bezoeken. Daarnaast zijn er nog de vele kleine charmante stadjes als Dinant, om te bezoeken. Vanuit België zijn er ook cruise routes naar Nederland, waar je steden als Maastricht en Rotterdam kunt bezoeken.

Riviercruise België vanuit Nederland

Via de waterwegen heeft Nederland meerdere verbindingen met België. Uiteraard is er de Maas. Vanuit Rotterdam is er een binnenvaart route naar Antwerpen, vanwaar je over de Schelde de steden Gent en Brugge kan bereiken. Brugge is één van de meest toeristische bestemmingen van België. Vanuit Antwerpen kun je ook over het Albert Kanaal richting Hasselt en Genk varen om vervolgens bij Maastricht in de Maas te geraken. Dit geeft de mogelijkheid om vanuit Nederland meerdere mooie cruiseroutes door België te varen en diverse mooie steden en landschappen van België te bewonderen. In de Ardennen liggen meerdere charmante kleine steden, welke zeer het bezoeken waard zijn. Je kan in de Rotterdamse Leuvehaven aan je riviercruise België beginnen en bourgondisch genieten in België.