Goedkoop eilandhoppen 2024

Griekenland corfu 902910 pixabay

Eilandhoppen Griekenland, Spanje, Kroatië, Caribbean, Indonesië 2024! Eilandhoppen met korting? Vind de beste reisaanbieders bij Sunnydealz. Boek met een aanbieding een goedkope vakantie en verken jou favoriete eilanden. Vergelijk de acties van de reisaanbieders bij Sunnydealz en geniet van een goedkope eilandhop vakantie.

Beste reisbureaus voor een eilandhoppen vakantie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Ontdek het eilandhoppen

Vele populaire vakantiegebieden zijn verdeeld over verschillende eilanden. Griekenland, de Caribbean, Azië, de Canarische Eilanden en de Azoren. Ieder eiland in deze gebieden heeft zijn eigen charme. Wil je zoveel mogelijk van deze gebieden en de verschillende eilanden zien, dan is eilandhoppen een uitstekende vakantie. Bezoek de hoogtepunten van een eiland en reis vervolgens door naar één van de andere eilanden in je vakantiebestemming.

Eilandhoppen Griekenland

Griekenland met haar vele eilanden is een populaire vakantiebestemmingen waar je uiteraard prima kunt eiland hoppen. De Cycladen met Mykonos, Naxos en het beroemde Santorini. De Dodekanesos met onder andere de bekende eilanden Kos en Rhodos. Of de Sporaden met Alonissos, Skopelos en Skiathos. Er zijn te veel eilanden om te noemen. En ieder eiland heeft natuurlijk zijn charmes. Griekenland is al jaren een populaire vakantiebestemming en eilandhoppen is een uitstekende manier om verschillende eilanden te leren kennen.

Eilandhoppen in Europa

Naast Griekenland wordt ook Kroatië steeds populairder als bestemming om te gaan eilandhoppen. Voor de kust liggen vele verschillende eilanden zoals Krk, Cres, Otoc, Korcula, Brac, Vis en Hvar. De cultuur en natuur van Kroatië nodigen uit om ze te komen ontdekken en eilandhoppen is een prima manier om dat te doen.

Andere populaire Europese bestemmingen voor eilandhoppen zijn de Canarische Eilanden van Spanje en de Portugese Azoren. Deze gebieden lenen zich ook uitermate voor het eiland hoppen. De vulkaaneilanden hebben een bijzondere natuur en er heerst een aangenaam klimaat. Ga eilandhoppen op de Azoren of de Canarische Eilanden en ontdek waarom deze gebieden zulke populaire vakantiebestemmingen zijn.

Nederland is ook zeker een zonvakantie bestemming. Zomers trekken veel mensen naar de kust en daarbij zijn ook de waddeneilanden populair. Tijdens het Eilandhoppen in de Waddenzee kan men de waddeneilanden en al hun pracht en praal ontdekken. Fiets of wandel door de duingebieden en ontdek de charmante dorpen en hun geschiedenis.

Eilandhoppen in de Caribbean

De Caribbean kent vele populaire vakantie bestemmingen. Aruba, Bonaire en Curaçao zijn uiteraard erg bekend, maar ook Cuba en Jamaica, zijn populaire vakantiebestemmingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om het Caribisch gebied te ontdekken. Zo is eilandhoppen in de Caribbean onder andere mogelijk met een cruise. Hierbij stop je bij verschillende eilanden, waar je de hoogtepunten kunt bezoeken, uiteraard kun je ook een reis langs de verschillende eilanden van je keuze maken en bijvoorbeeld Aruba, Bonaire en Curaçao in één vakantie bezoeken.