Goedkope actieve vakantie 2024

Actieve vakantie 1645433 pixabay

Sportvakanties en actieve vakanties 2024! Actieve vakantie boeken met korting? Maak gebruik van hoge kortingen op vakanties van de grote reisaanbieders. Boek met een aanbieding een goedkope actieve vakantie naar je favoriete vakantiebestemming. Verblijf tegen een scherpe prijs in een luxe hotel of appartement met korting. Vergelijk de acties van de reisaanbieders bij Sunnydealz en geniet van een goedkope sportieve vakantie.

Beste reisbureaus voor een actieve vakantie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Sportvakanties en actieve vakanties

Er zijn vakanties die echt in het teken staan van een sport, zoals een hardloop-of marathonvakantie of een wielren-reis. Met TUI Sports reis je naar 8 marathons of naar verschillende wielren evenementen. Er worden door andere aanbieders ook reizen naar sportevenementen aangeboden. De Formule 1 reizen zijn tegenwoordig erg populair.

Voor wie tijdens zijn vakantie zelf graag sport, zijn er ruim voldoende mogelijkheden, ook buiten de resorts. Fietsverhuur, duikscholen, golfbanen, surf of windsurf mogelijkheden en tal van andere activiteiten rondom het resort worden vaak mogelijk gemaakt vanuit het resort of zij hebben contact met instanties die dit mogelijk maken. Rotsklimmen, abseilen, survival, kayakken, mountainbiken, parasailen, skydiven, basejumpen, parachutespringen, je kan het zo gek niet bedenken of op de meeste vakantiebestemmingen is het mogelijk.

Actieve vakantie met TUI club Robinson

Wanneer je graag actief bent tijdens je vakantie, is er ruim vakantieaanbod speciaal voor jou wens. De vakantieresorts bieden hier voldoende gelegenheid voor. Maar tussen actief en sportief zit veel verschil. All inclusive resorts bieden vaak veel mogelijkheden om te sporten of deel te nemen aan allerlei andere activiteiten in het resort. Er zijn vaak fitnessruimten, tennisbanen en zwembaden aanwezig. Er is een animatieteam aanwezig dat voor vermaak en beweging zorgt. Om te ontspannen zijn er daarnaast vaak ook wellness faciliteiten aanwezig of kan er yoga beoefend worden. Met Club Robinson van TUI kun je tijdens de vakantie sporten met extra's. Proeflessen, begeleiding, een goed bijpassend maaltijd programma en natuurlijk een stukje wellness. Uiteraard kun je ook los van TUI Robinson, zelf aan allerlei activiteiten of sporten deelnemen tijdens je vakantie.