Vakantieparken met kinderanimatie

Roompot hunzedal

Familievakantie in een vakantiepark met kinderactiviteiten in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk! Verblijf goedkoop in een mooi vakantiepark met kinderanimatie. Geniet van alle voordelen van een bungalowpark en de gemakken en privacy van thuis. Vind de mooiste aanbiedingen voor jouw favoriete vakantiepark en boek voordelig een familievakantie!

Voordelig vakantiehuisje huren

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie in een vakantiepark met kinderanimatie

Een familievakantie in een vakantiepark is volop plezier voor jong en oud. Er zijn voldoende activiteiten voor het hele gezin, maar er zijn ook tal van leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Dankzij de animatieteam en vrolijke figuren als Bollo de Beer, Puk en Pelle en Orry en zijn vrienden, zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Er zijn spannende avonturen te beleven, leuke activiteiten om aan mee te doen en sprookjesachtige shows om te bewonderen. 

Center Parcs Kinderactiviteiten

Orry en zijn vrienden organiseren vele activiteiten voor kinderen in de vakantieparken van Center Parcs. Zo kunnen ze op de Kids Safari, spanning en sensatie beleven in de High Adventure of lekker creatief zijn in de Kids Workshop or zich helemaal in leven als Princess of Rider. In de Orry en zijn vrienden show kunnen de kinderen lekker mee doen met allerlei leuke spelletjes en er kan lekker gedanst worden in de kinder disco. Voor je jongste bezoekers zijn er natuurlijk ook voorleesverhaaltjes. In de Kids speelwereld kunnen ze lekker klimmen, klauteren en actief zijn. Op sommige vakantieparken worden bijzondere activiteiten geboden, zoals Ponyrijden.

Sunparks Kinderactiviteiten

In het Kids World op de Sunparks vakantieparken kunnen kidneren zich lekker vermaken met glijbanen, trampolines, spelletjes en nog veel meer. In het animatieprogramma worden nog veel meer leuke activiteiten ondernomen zoals boogschieten, Wax hands, knutselen en vele andere activiteiten voor kinderen in verschillende leeftijden. In de parken worden ook activiteiten voor het hele gezin geboden, zoals familiefietsen, waterfietsen, minigolf of bowling.

Landal Kinderactiviteiten

In de Landal vakantieparken De Lommerbergen en Het Vennebos kun je de kindervrienden Puk en Pelle tegenkomen. Zij geven leuke theatershows waar kinderen zelf aan mee kunnen doen! Maar de kinderen kunnen ook leuke met ze knutselen of zelf hutten bouwen. De grootste kindervriend van Landal is Bollo de Beer die geweldige verhalen kan vertellen. In de Landal Parken kunnen de kinderen aan tal van leuke activiteiten deelnemen van tekenen en knutselen tot boogschieten en zwemmen. Er is altijd vermaak voor jong en oud!

Roompot Kinderactiviteiten

Op de Roompot vakantieparken vind je Koos Konijn en zijn vriendjes, die vele uren plezier brengen aan de kinderen op het vakantiepark. Met tal van leuke sportieve activiteiten, spelletjes en andere activiteiten zullen jong en oud zich vermaken.In maar liefst 48 Roompot vakantieparken kun je Koos Konijn tegen het lijf lopen!