Vakantiepark Hof van Salland

Nederland 97830 pixabay
Adres: Knollenhaarweg 7
Plaats: Hellendoorn
Regio: Overijssel
Telefoon: +31 572 33 1377
Website: www.hofvansalland.com
Prijsindicatie:

Goedkoop weekje- of weekendje weg vakantiepark Hof van Salland? Vind hier de beste aanbiedingen voor het vakantiepark Hof van Salland in Overijssel. Voor een mooie vakantie in de natuur en een actieve vakantie in Overijssel in een kindervakantiepark met zwembad

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Het Hof van Salland

De Overijsselse natuur is het thuis van het Hof van Salland. Omgeven door boom wallen, weide en rivieren die door het landschap kronkelen, ligt het vakantiepark in mooie rustgevende omgeving, tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen door de natuur. Ook op het vakantiepark zelf, voel je je al snel één met de natuur. De luxe vakantiehuizen staan op extra grote kavels, met een groene omgeving. Het park is kleinschalig van opzet met luxe vakantievilla's, waaronder de zogenaamde 'wellness villa's'. Zo geniet je in het Hof van Salland optimaal van luxe en comfort.

Activiteiten in de omgeving

Het kleinschalige vakantiepark richt zich voornamelijk op comfort en ontspanning. Rondom het park is echter van alles te doen. Ontspan in de natuur met heerlijke wandelingen of fietstochten en bewonder de mooie landhuizen en kastelen die in deze regio verscholen liggen. Bezoek de Hanzesteden Zwolle en Deventer en ontdek de cultuur van deze regio of bezoek pretparken zoals Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen. 

Entertainment en faciliteiten

  • Restaurant
  • Verwarmd Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Wellness-accommodaties