Vakantiepark Landal Kasteeldomein De Cauberg

Limburg 2692565 pixabay
Adres: Cauberg 29
Plaats: Valkenburg
Regio: Limburg
Telefoon: +31 434 58 3590
Website: www.landal.nl
Prijsindicatie:

Een ontspannen weekje- of weekendje weg Landal Kasteeldomein De Cauberg. Vind hier de beste aanbiedingen voor het Landal vakantiepark in Limburg. Voor een mooie vakantie in de natuur en een actieve vakantie in Limburg in luxe vakantiepark.

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Landal Familievakantie Kasteeldomein De Cauberg

Boven op de top van de Cauberg, ligt het Kasteeldomein De Cauberg. Een mooi ruim opgezet vakantiepark, met mooie luxe villa's en appartementen. Op het park is er de gelegenheid om lekker actief te zijn, maar je kunt hier ook uitstekend tot rust komen. Naast Kasteeldomein De Cauberg bevindt zich het Thermae 2000 sauna & wellness, waar je kunt ontspannen in de Thermale baden. Ook in de accommodaties kun je prima ontspannen, zowel de appartementen als de villa's, zijn voorzien van allerlei luxe voorzieningen, zo zijn er accommodaties met een stoomdouche of sauna te boeken.

Genieten in Bourgondisch Limburg

De omgeving van het park is heerlijk om te ontdekken. Wandel door de natuur of wandel Valkenburg in. Bezoek de kasteelruïne aldaar of de mergelgrotten. In het bourgondische Limburg is volop gelegenheid te genieten en tot rust te komen.Je kunt hier mooie fiets- of wandeltochten maken, bezienswaardigheden bewonderen zoals de Fluwelengrot of de Mergelgrotten en vergeet niet gezellige terrasjes en restaurants te bezoeken, waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. Het historische centrum van vlakbij gelegen Maastricht is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Entertainment en faciliteiten

  • Speeltuinen
  • gratis toegang zwembad
  • fietsverhuur
  • restaurants
  • bar
  • Maaltijdservice
  • boodschappenservice
  • wellness
  • supermarkt