Vakantiepark Landal Waterpark Terherne

Friesland 2739444 pixabay
Adres: Kupersleantsje 34
Plaats: Terherne
Regio: Friesland
Telefoon: +31 566 60 8008
Website: www.landal.nl
Prijsindicatie:

Een ontspannen weekje- of weekendje weg Landal Waterpark Terherne. Vind hier de beste aanbiedingen voor het Landal vakantiepark in Friesland. Voor een mooie vakantie in de natuur en een actieve vakantie op de Friese meren, in het luxe vakantiepark aan het water.

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Watersport vakantie Friesland

Friesland is de meest waterrijke provincie van Nederland. En in het midden ligt het charmante dorpje Terherne, direct aan 2 meren, de Terkaplerster Poelen en het Sneekermeer. Bij het dorp, in een landelijke omgeving ligt het Landal vakantiepark Waterpark Terherne. Watersportliefhebbers zitten hier goed. Je kunt hier met je eigen boot bij je riante vakantiewoning aanmeren, of een boot huren bij het park en overdag heerlijke dagen op het water doorbrengen. Er zijn ook tal van andere watersporten mogelijk.

Activiteiten in de omgeving

In de omgeving valt van alles te doen en te zien. Door de landerijen in de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en er zijn allerlei gelegenheden om leuke uitstapjes te maken. Wellness in Joure, Het Planetarium in Franker, AquaZoo in Leeuwarden, bezoek het historische centrum van Sneek en feest mee tijdens de Sneekweek. Friesland biedt volop gelegenheid voor een heerlijke vakantie op en rondom de Friese Meren!

Entertainment en faciliteiten

  • Bootverhuur
  • Fietsverhuur
  • Stand-Up-Paddle
  • Speelveld