Familiekorting vakantiehuis CenterParcs

Familiekorting 4610614 pixabay

Familiekorting vakantiehuis bij CenterParcs! Beleef nog voordeliger van nog meer vakantiepark vakantiepret bij CenterParcs met de familiekorting of 55+ korting en ontvang maar liefst 20% korting op jouw verblijf in een Center Parcs vakantiepark in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk! Boek met deze Center Parcs aanbieding een voordelige vakantie in een fantastisch vakantiepark! 

Korting vakantiehuisje familieweekend

Boek een fijne familievakantie met 20% familie- of 55+ korting. Boek een verblijf met ten minste 1 kind jonger dan 13 jaar of 1 persoon van 55 jaar of ouder, minimaal 2 maanden voor je vakantie en buiten de gestelde schoolvakanties dan krijg 20% korting op je boekingsbedrag. Bovendien krijg je dan ook nog eens 20% vroegboekkorting en een activiteiten cadeau ter waarde van € 30,-. Zo geniet je extra voordelig van je vakantie bij Center Parcs, in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Deze korting is niet geldig in de vastgestelde schoolvakanties en feestdagen. 

In het ruime aanbod van Center Parcs vind je vind je mooie ruime accommodaties voor jong en oud. In de parken is volop gelegenheid om lekker actief te zijn met het hele gezin, maar ook om te ontspannen. Wandel of fiets door de omgeving, neem deel aan de vele activiteiten en vermaak je tijdens gezellige avonden, zoals tidens de Family Quiz Night! Bekijk nu het ruime aanbod van Center Parcs en boek nu een familievakantie met korting!